Saturday, March 30, 2013

Catatan Penderma #2

Hari ni sampai awal dekat PDN sebab puasa nak buat full checkup. Dah hampir setahun tak buat full checkup, last sekali buat bulan Mei tahun lepas. Sepatutnya, untuk donor full checkup kena buat setiap 6 bulan. Ni mahu kena bebel dengan doktor nanti ni :-)



Sampai2 PDN nasib baik tak ramai org sgt dekat kaunter. Harap kat dlm pun x ramai nanti ni.... Kalau tak kena queue nak guna mesin apheresis nanti. Nampaknye kena minta nurse dlm dulu ambil darah dulu nanti ni, lepas tu boleh minum dulu sebelum menderma.




posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List